Overslaan en naar de inhoud gaan

Zipcar is Poppy geworden

Zipcar devient Poppy


Je hebt het waarschijnlijk al in de pers gezien of gelezen dat Poppy heeft de activiteiten van Zipcar Brussel overgenomen. Poppy is een free-floating autodeelplatform, net zoals Zipcar, en is sinds januari 2018 actief in Antwerpen. De voertuigen van Poppy hebben de plaats ingenomen van de Peugeot 208 van Zipcar. De Zipcar-wagens zijn niet meer beschikbaar in Brussel.

Je kan Poppy’s free-floating autodeeldienst gebruiken:



 • indien je reeds een goedgekeurd Zipcar-account hebt: je kan de Poppy-app downloaden en je inloggen met dezelfde login en wachtwoord die je bij Zipcar had.

  Poppy app screenshot


  Indien je jouw wachtwoord wilt wijzigen, klik dan gewoon op de knop ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’. Gebruik vervolgens de app meteen nadat je de Algemene Voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid geaccepteerd hebt*.

 • indien je een afwachtend, geschorst of geweigerd Zipcar-account hebt: ook jij kan de Poppy-app downloaden, maar jij zal wel opnieuw de registratieprocedure moeten doorstaan. Nadat je goedgekeurd bent, kan je de Poppy-service gebruiken. Maak je geen zorgen, het is gratis!

 • indien je nog geen Zipcar account hebt : je kan de Poppy-app downloaden, en gratis via de app registreren. Je kunt Poppy gebruiken zodra je account goedgekeurd is.


 • Klik hier voor meer informatie over wat er zal veranderen.

  Bedankt om Zipcar-klant geweest te zijn en geniet van Poppy!







  *Houd er rekening mee dat je, door de Poppy-app te downloaden en de Algemene Voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Poppy te accepteren, ermee akkoord gaat dat jouw Zipcar-gegevens overgedragen worden aan Poppy zodat zij een continue dienstverlening kunnen garanderen. Poppy zal daardoor de verwerkingsbeheerder van jouw gegevens worden tijdens het registratieproces en wanneer ze jou de Poppy-diensten aanbieden. Indien je niet wilt dat jouw account overgezet wordt naar Poppy en hier geen e-mails meer over wilt ontvangen, laat ons dit dan weten via privacy@zipcar.be .