Overslaan en naar de inhoud gaan

wat is zipcar?

Autodelen met Zipcar biedt u onmiddellijk, altijd en overal in Brussel toegang tot aangevraagde auto's. Zipcar is perfect voor korte trajecten doorheen de stad, wanneer een auto huren gewoon niet praktisch is. Zoek Zipcars, haal ze op en laat ze weer achter in de Zipcar zone, en dat in slechts een paar klikken. Wij nemen alle vervelende dingen op ons, zodat jij je enkel hoeft te focussen op van A naar B te gaan.

Met Zipcar heb je al de fun en het gemak van een eigen auto, en niks van de ellende. Boek ‘m wanneer je wil, rij wanneer je wil, breng ‘m terug wanneer je wil. Alles voor een eenvoudig all-in tarief. Het enige wat je je hoeft af te vragen is waarheen je wil rijden.

hier een aantal redenen waarom je weg zult zijn van zipcar:

boek en open auto’s met onze app.

Sluit je nu online of via onze Android of iOS app. Gebruik onze handige app om een auto in jouw buurt te zoeken en te boeken met slechts twee tikken.

pik je auto op en laat ‘m achter waar je wil.

eén eenvoudig all-in tarief.

hoe werkt het?

sluit je nu aan bij zipcar

Schrijf je vandaag in en krijg 60 minuten rijkrediet in Brussel.

download onze app

De handigste manier om Zipcar te gebruiken is met onze app voor iOS en Android. Die zit vol nuttige info en laat je toe auto’s te zoeken, boeken en openen waar je ook bent.

zoek en boek een auto

Eenmaal we gestart zijn, kan je meteen een auto in jouw buurt zoeken en boeken. Gevonden wat je zoekt? Boek ‘m dan gewoon! Als je van gedachten verandert kan je gratis cancellen of annuleren.

open je auto

Tik “ontgrendelen” in je app of laat je Zipcard scannen door de kaartlezer achter de voorruit. Het slot gaat dan automatisch open en je vindt de sleutels in de auto.

de weg op!

Check de staat van je wagen en vertrek op avontuur waarheen je wil met je vierwielige vriend. Als je even een tussenstop wil maken tijdens je tocht, heb je alleen je autosleutels nodig om te sluiten.

beëindig je rit

Laat je auto na je rit gewoon ergens in de Zipcar zone achter met een beetje brandstof aan boord, zodat de volgende rijder er al fluitend mee kan vertrekken. Zorg dat de sleutels terug op hun plaats zitten en sluit af met je Zipcard of app. Je betaalt alleen voor de rit die je hebt gemaakt.

app, tik en weg!

App, tik en weg!