Overslaan en naar de inhoud gaan

Perscentrum

Wat is Zipcar?

Zipcar is het allereerste netwerk voor autodelen ter wereld. Leden - zowel particulieren als bedrijven - hebben praktisch en goedkoop toegang tot een brede waaier aan voertuigen in verschillende steden en talloze luchthavens wereldwijd. De Zipcars zijn zowel per uur als per dag beschikbaar, zodat de aankoop van een eigen voertuig overbodig wordt. Zipcar kadert in een nieuwe visie op vervoer wereldwijd. Zipcar vormt een aanvulling op het openbaar vervoer, vermindert zo de files en verbetert de luchtkwaliteit. Zipcar maakt ook deel uit van de Avis Budget Group, Inc. (Nasdaq: CAR), een wereldwijde aanbieder van huurwagens. 

Mediakit

Kit media Zipcar
(FR)
Zipcar Press Kit
(EN)
Zipcar Mediakit
(NL)
Zipcar
Logo

Persbericht

Fotogalerij

Foto's downloaden (133MB .zip)

Woordvoerders

Kate Croisier
marktmanager, zipcar belgië

Kate Croisier is sinds juni 2016 Marktmanager voor Zipcar Brussels. Ze is verantwoordelijk voor de algehele opvolging van het bedrijf, van opstart tot groeifase, en beheert de plaatselijke vennootschap om inkomsten te genereren en leden aan te trekken.

De Belgische Kate werd geboren in Brussel en reisde met haar gezin de wereld rond. Daarna keerde ze terug naar Brussel om er aan de Université Libre de Bruxelles te studeren. In de afgelopen zestien jaar werkte Kate voor verschillende organisaties. De meeste ervaring vergaarde ze in de reissector bij Expedia en Thomas Cook, waar ze verantwoordelijk was voor het generen van nieuwe klanten en inkomsten.

Perscontact

Voor meer informatie:

Vragen aan Zipcar International:

ZipcarEMEAPR@theprnetwork.co.uk

Vragen over Zipcar Belgium:

Frederik Welslau

Marketing Manager

fwelslau@zipcar.be

+32474520284