Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin in een uitstapje deze zomer?

Neem een Zipcar gedurende 24u en krijg

het goedkoopste all-in dagtarief!

Of je deze zomer nu zin hebt om panda’s te gaan bekijken in de Zoo, in een kayak te springen in de Ardennen of een dagje aan Zee wilt beleven,  

 

Het dagtarief van Zipcar is de beste all-in oplossing voor uitstapjes.

 

Laat je Zipcar je naar je zomerbestemming brengen. Je hebt een auto ter beschikking gedurende 24u voor maar 69€ all-in: benzine, verzekering en 200km. Het is het goedkoopste all-in dagtarief in Brussel!

In tegenstelling tot andere bedrijven rekenen we geen benzine, verzekering, gps of airco aan. Die zijn allemaal inbegrepen.

 

En we rekenen je ook geen abonnement aan of extra kosten vanaf de eerste gereden kilometer. In tegendeel: omdat het zomer is, verdubbelen we het aantal gratis inbegrepen kilometers van 100 naar 200km tot 31 Augustus! Wat denk je daarvan?


Klaar om te vertrekken? Zipcar is simpel en flexibel: je hoeft de auto niet eens op voorhand te reserveren.  Kies er gewoon één uit op straat en rij ermee waar je maar wilt in België. Na 6u12min schakelen we je automatisch over naar het goedkoopste 24u-tarief.

 

Hoe werkt het?

Je hoeft de auto niet op voorhand te reserveren. Neem een Zipcar eender waar op straat in Brussel wanneer je klaar bent voor je uitstapje.

<p>SCHRIJF</p>

<p>JE IN</p>

SCHRIJF

JE IN

Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu gratis in. Er zijn geen vaste kosten aan het lidmaatschap verbonden.
<p>ZOEK EEN AUTO</p>

<p>IN JE BUURT</p>

ZOEK EEN AUTO

IN JE BUURT

Open de app en kies een auto vlak bij jou.
<p>RIJ ERMEE NAAR</p>

<p>WAAR JE WILT</p>

RIJ ERMEE NAAR

WAAR JE WILT

Kies een bestemming eender waar in België. Het goedkoopste dagtarief wordt automatisch geactiveerd wanneer je de auto langer dan 6u12min gebruikt.
<p>HOEVEEL</p>

<p>KOST HET?</p>

HOEVEEL

KOST HET?

24u rijplezier voor maar 69€. En alles is inbegrepen: benzine, verzekering en 200 km. Als je meer kilometers rijdt dan kosten die 0,16€/km
<p>RIJ TERUG</p>

<p>NAAR DE ZONE</p>

RIJ TERUG

NAAR DE ZONE

Vergeet niet dat je je sessie alleen in de Zipcar zone in Brussel kan beëindigen. Wil je de auto langer dan 24u houden, dan geldt hetzelfde dagtarief voor iedere extra dag.

Nog niet ingeschreven bij Zipcar? en vertrek morgen al!